Tuesday, July 15, 2008

Afscheid

Het is weer zover, de school is uit, de zomer is begonnen en dus begint ook het afscheid nemen. Elk jaar is het hetzelfde liedje in de expat wereld, mensen gaan weg. Vorig jaar waren wij het die Sydney verlieten, ja het is alweer een jaar geleden, en nu zijn wij het die nieuwe vrienden uitzwaaien.





Een paar weken geleden waren het Bernd en Almudena die na een jaartje in het buitenland te hebben gezeten besloten om terug te gaan naar Marknesse. Almudena die een jaar geleden nog geen woord Engels sprak maar wel meteen klikte met San, en Bernd (mijn Dafen maatje) wiens moeder ook Moes heet en vroeger toevallig met San d'r zus had gewerkt.



En afgelopen donderdag brachten we Christiaan en Caroline, die na 1.5 jaar Hong Kong verlaten voor Dubai naar het vliegveld. Met de twee gezinnen zijn we regelmatig op stap, uit eten, of naar een speciaal chinees feest dat Caro uit zocht en dan al afgelopen was, we zijn zelfs met z'n negenen naar Shenzen geweest om de laatste kadoos te kopen inclusief een Park&Shop tas.






En Max was na Floortje in Australie Lotte's tweede beste vriend die weg ging.








Naast deze twee geazinnen zijn ook Marjorie en Jan Willem vertrokken, het gezin waar de zus van Sadjee werkt en zonder wie we haar nooit hadden gevonden.


Vrijdag avond zaten we bij Patrick en Erna samen met Anneke en Erwin te overleggen hoe we nieuwe lease vrienden kunnen maken en of ze duur zijn. Als er mensen gaan zijn er ook altijd mensen die komen en je weet maar nooit misschien zit er iemand tussen die ons over twee jaar naar het vliegveld brengt en uitzwaait.

share facebook

1 Comments:

At 3:23 am, Anonymous Anonymous said...

Vervelend hoor dat afscheid nemen!

 

Post a Comment

<< Home