Tuesday, May 20, 2008

dagje strand en Youri's kamp




Wij gaan af en toe als het mooi weer is een dagje naar het strand. De tassen worden gepakt en we nemen lekkere dingen mee voor op de bbq. Nu hebben ze hier niet van die super de luxe bbqs zoals in Australie, waar je alleen maar een muntje van 20 cent hoeft in te gooien, maar er zijn wel bbqs . Hier moet je je eigen kooltjes en je roostertje meenemen, maar dan heb je ook wat. Zo gezegd zo gedaan dus.

We hadden een aantal vrienden een email gestuurd, dat als ze naar het strand wilden gaan maar ons niet tegen wilden komen, ze naar een ander strand dan South Bay Beach moesten gaan. We zaten daar dus tussen de duitsers en de fransen die hetzelfde idee hadden als wij, en hun vrienden waren er wel allemaal.



De worstjes en het stokbrood gingen schoon op, de kinderen hebben we de hele dag niet gezien, behalve als ze honger hadden, en het zonnetje die de hele week had geschenen liet zich nu ook weer zien, weliswaar wat bleekjes, maar genoeg om weer een beetje bij te bruinen zonder dat je het strand afzweet.



Zo zit je dus de ene dag in het zonnetje en de volgende dag regent het pijpestelen.

En natuurlijk net op de dag dat Youri met zijn klas naar kamp vertrekt voor 5 dagen. Inmiddels is het dag twee, maar het is nog niet gestopt met regenen en tot en met Donderdag blijft het zo zeggen de weersverwachtingen.

Na een toespraak van de meester konde bus ingeladen worden. We hopen maar dat men erop voorbereid is dat er een aangepast programma is voor als het hondenweer is.


share facebook

3 Comments:

At 7:04 pm, Anonymous Anonymous said...

Ik kan helaas genoeg de foto's niet zien, maar je verhaal klinkt prima. Heerlijk zo'n dagje strand en afsluiten met een bbq.
Ik hoop voor Youri dat ondanks de regen zijn schoolkamp een groot succes is.

 
At 7:46 pm, Anonymous Anonymous said...

Kinderen hebben meestal geen last van het weer. Ze vermaken zich uberhaupt wel!

 
At 12:37 pm, Anonymous Anonymous said...

Ziet er heel prettig uit die bbq... enne.. hoe was Youri's kamp? Kan me zo voorstellen dat hij zich "come rain or shine" toch wel vermaakt heeft.
Liefs, Eveline

 

Post a Comment

<< Home