Sunday, April 25, 2010

Oranjebal Singapore 2010



We hebben afgelopen zaterdagavond het Oranjebal gevierd op de Hollandse Club. En het WAS een feest. We hadden een team van 7 meiden en samen hebben we het Oranjebal georganiseerd. Veronique nam de leiding op zich, Eva en Joyce de versieringen, Kim en ik de Food en Beverage en Cathelijne en Birgitte de rest. Het was voor ons allemaal de eerste keer dat we het oranjebal gingen organiseren dus we vonden het erg spannend omdat ook de meesten van ons geen idee hadden wat de mensen ervan gingen verwachten.
Ook hebben we een band uit Nederland laten overkomen "Rubber" en die hebben zeker heel veel aan de feestvreugde bijgedragen, ze waren namelijk steengoed.
Er werd veel gedronken, gedanst, gegeten (want we hadden haring uit Nederland laten overkomen en kroketten en bitterballen ter plekke laten maken, super lekker), gekletst en gefeest.
Kortom een groot succes. Ik heb eigenlijk alleen maar complimenten gehoord terwijl er natuurlijk ook dingen fout zijn gegaan, maar dat mocht de pret niet drukken.



Als uitsmijter hebben we hier Tony met de prinsessentiara van Anneke, lees Lena.

share facebook

1 Comments:

At 11:52 pm, Blogger jet said...

Goed gedaan hoor, en die band kwam speciaal voor dit feest over? Wauh leuk zeg!

 

Post a Comment

<< Home