Monday, March 09, 2009

Jelle


Het was eindelijk zover, Jelle had zijn eerste rugby toernooi. Nou is het nog niet zo lang geleden dat hij op rugby is gegaan maar we waren toch wel een beetje nerveus.


Rugby lijkt een beetje anders dan de andere sporten die Jelle heeft geprobeerd, op het moment dat hij zijn mond beschermer in doet verandert hij in een monster en lijkt het het echt naar zijn zin te hebben.



Afgelopen zondag was het eerste toernooi wat wel betekende dat we met zijn drieen (Jelle, Youri en ik) om 7.00 bij de Park en Shop stonden om met de bus naar Happy Valley te gaan en op zondag blijft dat heel vroeg.



Om kort te zijn over het toernooi, ze deden het pittig zouden Carlo en Irene zeggen, voor een team dat pas drie weken geleden voorhet eersteen rugby bal oppakte deden ze het goed en vooral ze hadden lol.



Jelle had his first rugby tournament last Sunday, after three weeks of trainingwith his new FK3 team mates it now was time to see if they learned anything. To be honest it is not easy to have a team of total newcomers most of them from Chinese background with limited knowledge of English but it didn't go to bad, they stayed in their position, they didn't pass forward and most of all it seems they had a lot of fun.

share facebook

2 Comments:

At 7:26 pm, Anonymous Anonymous said...

Wat is hij lang geworden!

 
At 5:30 pm, Blogger Willem Admiraal said...

Ziet er ontzettend stoer uit!

Ook goed voor de "hardheidsgraad" van zo'n kerel.

Zou mijn zoon beslist ook leuk vinden.

 

Post a Comment

<< Home