Tuesday, April 08, 2008

onze tuin/ our garden


We weten nu zeker dat we met Sajeevani een gouden helper in huis hebben gehaald. Ze heeft als verassing voor ons samen met haar zwager en een vriend onze tuin aangelegd. We hadden die taak zelf nog steeds niet getackeld, meer omdat de hoveniers die we belden nooit terugbelden met een offerte, en er dan weer een vakantie tussen kwam of een andere reden. Een van Sajees hobbies is tuinieren en ze kon natuurlijk niet echt bij ons haar hart ophalen. Ze heeft dus tijdens onze vakantie het heft in eigen hand genomen, en dit is het resultaat.

Our lack of decision making has triggered our helper Sajeevani to take matters in her own hand. One of her hobbies is gardening, and the fact that we hadn't done anything with our garden must have been a thorn in her eye ( I don't think this is an English saying, but it is very appropriate in this case). She took matters into her own hands and with a little help from her brother in law and a friend she has transformed our little patch out back into a mini botanical garden. She surprised us with it when we came back from our holiday. Now isn't she an angel?

share facebook

5 Comments:

At 5:01 pm, Anonymous Anonymous said...

ziet er erg leuk uit. Is Sajeevant jullie servant?

 
At 7:39 am, Blogger Tony en Sandra Moes said...

@ henriette,
Ja Sajee is onze helper, zie ook het blogje van Oceanpark in Februari. Ik las dat je zelf ook in de tuin bezig bent. Veel plezier.
Sandra

 
At 3:54 pm, Blogger Eef said...

Wauw, wat een mooie tuin zeg! Kan ze/hij niet eens bij ons langskomen??? Prachtig! En dat geldt ook voor de foto's uit Maleisië..
Liefs!

 
At 3:55 pm, Blogger Eef said...

Niet goed gelezen. Sorry Sajee!! Ze dus... :-)

 
At 4:52 pm, Anonymous Anonymous said...

Kijk dat is nog eens thuiskomen. Wat lief van haar dat ze dat uit haar eigen deed. En het resultaat is ook nog eens de moeite waard.

 

Post a Comment

<< Home