Monday, November 28, 2005

KAMPEREN


We hadden dit weekend een lang weekend vanwege de Thanksgiving festiviteiten op school, dus dachten wij dat het een leuk idee zou zijn om te gaan kamperen met onze tent,
die we maar een keer hebben gebruikt in Nederland.
Dat was op de familiereunie van de Grootjes, anderhalf jaar geleden.
De weersverwachtingen waren niet echt super, maar wij dachten dat dat wel mee zou vallen, hier regent het niet zo vaak.
Op Donderdag zijn we 'smorgens vertrokken, het was wel bewolkt maar dat deerde ons niets.
De tocht ging naar Wollongong, een plaatsje ongeveer 90 km zuiderlijk van Sydney. We waren met 2 autoos want de bagage paste niet in 1 auto.
We hebben de tent opgezet en ook de partytent, voor als het zonnig zou worden. Niet dus. Het begon te regenen toen we onze boodschappen gingen doen en het is niet meer gestopt. Ons humeur zonk naar een erg laag niveau, en we gingen sjaggerijnig naar bed, nadat de kinderen elkaar tot 10 uur hadden wakker gehouden.
We hebben niet erg fijn geslapen, omdat ons luchtbed lek was en we hem 'snachts nog een keer hebben moeten oppompen, dat ging gelukkig electrisch, maar toch. De volgende ochtend begon met, je raadt het al...
regen. Het humeur kon niet verder zakken en na een stevig ontbijt een 2 dubbele espressos voor Tony,hadden we de beslissing genomen om ons inmiddels erg natte boeltje in te pakken en naar huis te gaan.
We hebben de hele weg terug regen gehad, het kwam met bakken uit de lucht.
Thuis aangekomen hadden we eerst een hoop werk om de tenten droog te krijgen, want dat ging natuurlijk niet buiten door de regen. We hebben daarna een stapel DVDs gehuurd en het hele weekend binnen gezeten. Zaterdag was het wel nog de hele middag mooi weer, maar de volgende keer gaan we de weermannen en vrouwen maar wat serieuzer nemen. Wij zijn ook weer een ervaring rijker.

share facebook

1 Comments:

At 4:17 pm, Anonymous Anonymous said...

John,

Dit is erger dan Nederland. In Nederland zijn ze gewend aan regen. Als hier de regen valt doen ze net of de zondvloed komt. Ruitenwissers op maximum en snelheid terug naar nul. Gelukkig is de temperatuur niet net zoals nederland. Op het ogenblik (vrijdag avond) is het 26 graden en geloof het of niet maar er wordt een stormfront verwacht met hagelstene zo groot als cricket ballen. Misschien kunnen we straks schaatsen op het zwembad.

 

Post a Comment

<< Home