Saturday, October 15, 2005

lottes operatie

Lotte is geopereerd. Ze had al een hele tijd last van haar kiezen. De kiezen begonnen te rotten en ze had er last van met eten. Gelukkig zijn het nog melkkiezen en komen de echte nog.

De gewone tandarts wou er niet aan beginnen omdat ze nog zo klein was en ze niet zeker wist of trekken het beste was. Dus moesten we naar een speciale kindertandarts.

Na wat fotoos en beraadslagingen werd besloten dat 1 kies getrokken zou worden, 1 kies gevuld en gecoat en twee kiezen van een soort kroon voorzien zouden worden.

De kiezen worden niet allemaal getrokken omdat de echte kiezen pas komen als Lotte 11 is en dit kan betekenen dat de ruimte in de tussen liggende jaren dicht groeit. Dus wat gered kan worden moest gered worden.

Ook werd gekeken naar Lottes "zwarte" tand voorin, waar ze twee jaar geleden in Italie op gevallen is. Als tijdens de operatie blijkt dat het beter is om die ook weg te halen zal dit gebeuren. (Wat dus ook gebeurt is).

Dus moest Lotte op 19-10 naar Hornsby San day surgery komen om onder complete narcose de operatie te ondergaan.

Ze is een dik uur onder zeil geweest en toen ze wakker werd was ze heel chagerijnig. Haar mondje ziet er prachtig glimmend uit en van de dokter kreeg ze een diploma van dapperheid.


Van papa en mamma kreeg ze een nieuwe fiets, een roze.

En lachen kan ze gelukkig nog steeds.

share facebook

0 Comments:

Post a Comment

<< Home