Wednesday, October 20, 2010

weekje ertussenuit

Voor mijn verjaardag zijn we er een weekje tussenuit gegaan. Uit gemak zijn we maar weer naar Pulau Sibu gegaan. Niet omdat we dit de geweldigste plek vinden, maar omdat het voor de kinderen heel leuk is en het zo makkelijk is om er te komen.



Twee uurtjes rijden, een kwartiertje met de boot en dan zit je met je billen in het zand met een drankje in je hand. Vooral voor Lotte en Jelle is het er leuk, omdat alle kinderen zo'n beetje de hele dag aan het spelen zijn. Er worden speurtochten uitgezet, zandkastelen gebouwd, gevist, in bomen geklommen, volleybal wedstrijden gehouden en vliegers gemaakt. Youri vermaakt zich op dit moment het beste met een beetje duiken, veel lezen en kaarten.




Het is zo'n beetje het einde van het seizoen, de regentijd is eigenlijk al een beetje begonnen, dus met duiken viel de helderheid ban het water wel tegen. Tony en ik hielden het na een keer duiken wel voor gezien, maar Lotte en Jelle hebben hier ook weer gedoken. 's Avonds werden we ook nog getrakteerd op mooie onweersbuien. Tony heeft behoorlijk wat tijd doorgebracht om bliksemschichten te fotograferen, en dit was zo'n beetje de beste foto.

share facebook

2 Comments:

At 11:11 pm, Anonymous Henriette said...

Heerlijk, ben jaloers. Dit jaar kwamen we niet aan een weekje zon in de herfstvakantie toe, daarvoor in de plaats een weekje Nederland, was ook leuk, maar niet dat vakantie/zon/luier gevoel.

 
At 5:16 am, Anonymous Anonymous said...

Oh, wat een heerlijke uitstapjes maken jullie. Lekker blijven genieten. x Marielle

 

Post a Comment

<< Home