Monday, December 11, 2006

Melbourne-Adelaide deel 3


Dag 7


Dag 7 stond geheel in het teken van de laatste grote rit, naar Adelaide dus. Tussen Mount Gambier en Adelaide zit dus ook bijna niks. Een lange rechte weg, cruisecontrol aan en gaan. 'Smiddags laat kwamen we aan in weer een super mooi aangelegd park aan het strand met ook nog eens mooie huisjes. Lekker gebarbecued en nog even een strandwandeling gemaakt.


We hebben ook maar weer gretig van de wasmachines gebruik gemaakt, want de koffer met schone kleren werd wel heel leeg.


Dag 8


Vandaag hebben we de wijnstreek van Adelaide verkend, de Fleurieau Peninsula. Het was 39 graden, we waren blij dat we in de auto zaten met de airco op volle toeren. Onderweg lekkere kersen gekocht en een lekkere kaasplateau gegeten in een sfeervol opgezette kaasboerderij.
Daarna zijn we doorgreden naar Victor Harbour en een ritje gemaakt met de paardentram.
Moet je ook een keer meegemaakt hebben. 'Savonds weer gebarbecued en met een heel stel aussies zitten kletsen over hoe slecht we het hier toch hebben.
Nog een mooie zonsondergang gezien, en ja papa het zal je deugd doen, deze zon ging in zee onder.


Dag 9


Vandaag was onze laatste dag , maar eerst kookten we bijna letterlijk de tent uit. Het werd die dag 41 graden, dus moesten we maar weer iets zien te vinden wat binnen was of tenminste een beetje vol te houden was. De erg hulpvaardige dame bij de receptie stuurde ons naar Glenelg een oude buitenwijk van Adelaide, waar ze wel wat leuks zouden hebben voor de kinderen. Nou dat was niets teveel gezegd, van speelkasteel tot waterglijbanen en minigolf, en dat alles overdekt. De kinderen konden zich daar prima vermaken. Helaas hoorde Tony achteraf pas dat Romario in Glenelg was die dag om strandvoetbal te spelen, anders hadden we daar natuurlijk wel een kijkje genomen. 'Smiddags weer het vliegtuig naar Sydney genomen, en dat was weer een vakantie achter de rug. Achteraf hebben we wel genoten, zeker als we terugkijken naar de fotoos die we hebben gemaakt.


Hier kan je nog meer fotoos bekijken:

share facebook

0 Comments:

Post a Comment

<< Home